Receptbank

8 jan. 2013

Eftermiddagsmys!

Eftersom jag fortfarande är sjukskriven men inte dödssjuk, jag vill ju bara vila halsen och stämbanden några dagar till, så passar jag på att få en del gjort här hemma. Idag var det sovrummet som blev städat. I princip från golv till tak.
Här kommer en bekännelse:
Har ju sedan dagen före nyårsafton avhållit mig från godis. Idag då när bl.a garderoben rensades så "ramlade" jag över burken med hemgjort julgodis. Och varför förvarade jag det där då!? Inte för att försöka gömma det om nån trodde det. Nä, garderoben är så kall att jag använder den som extra kylskåp!  Jo, i alla fall, i stället för att bara ta innehållet i burken och gå till soporna med så stoppade jag en fyram fem bitar i munnen. Altså, det var inte ens gott, men ner i magen skulle det. Men gissa om jag blev straffad!! Jäklar vad ont i magen jag fick. Helt rätt åt mig, Himmel vad vansinnigt. Men det blev ytterligare ett bevis på att jag inte skall äta sånt där!!
Nä, mysigare då när magen lugnat ner sig, posten kommit och jag och Mitsy kunde krypa upp i soffan för lite eftermiddagsmys:
Oopsie med kalkon och gott kaffe till :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar