Receptbank

26 dec. 2014

God morgon

Julen är slut men många dagars ledighet återstår. Så skönt att vara i stugan. Tänk vilket lyft, blev som en ny stuga när vi borrade efter vatten.
Jag har sovit mina sju timmar och vill upp och möta en ny dag. Kanske ska det bli en dag med lite mindre socker!? För fy vad mycket det blivit av den varan. Mycket choklad. Men jag har på inget sätt dåligt samvete. Jag har sen länge bestämt mig för att det jag känner för att stoppa i mig får vara ok. Men nu tror jag kroppen börjar protestera och ber mig dra ner på intaget. Hur då? Jo jag känner det framför
allt i mina händer. Fingrarna är ömma och stela när jag vaknar. Och jag är helt övertygad om att det är för allt socker. Jag är allt bra elak mot min egen kropp! Får se om denna dag ska bli en godisfri dag?! (Vilka bekymmer...)

3 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr gått heeeelt "bananas" när det gäller kolhydrater sista månaderna så jag MÅSTE ta tag i avvänjning.... Inte bra men motivationen och det invanda mönstret rasade med mig. Det är verkligen MYCKET lättare att vara klok när man mår bra. Kram och god fortsättning! Glad att du haft en fin jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mår bra i övrigt och ändå låtit sockersuget ta över. Vilket gift!!
   Längtar efter Dina kloka, peppande ord!

   Radera
  2. Jag hoppas kunna komma igång igen som människa snart... Tror kanske det är på G en känsla av förändring. Vågar bara inte tro på det riktigt då det känts så förut och det inte gick vägen. Men vi får se!

   Radera